Bel ons direct op 0800 61 119.

ons team

Michael Soetens

Als mede-zaakvoerder werk ik hard om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en om onze werknemers en productportfolio up-to-date te houden. Bovendien geniet ik van golfen en het drinken van een pintje wanneer dat kan.

Mikael Waroquier

Ik ben een energiemakelaar en begeleid klanten door de steeds veranderende energiemarkt. Door elke dag bij te leren, kan ik onze klanten nog beter van dienst zijn. Als team streven we naar vooruitgang en een sterk gevoel van eenheid. Buiten het werk vind ik het leuk om basketbal te coachen voor twee teams en hier haal ik veel vreugde uit.

Charlotte Soetens

Als teamlid zorg ik graag voor de cijfers, zorg voor juiste facturen en snelle terugbetaling bij dubbele betaling. Ik hou van sporten, lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Veerle Coudeville

Als mede-zaakvoerder bij Energie-Makelaars co├Ârdineer ik de communicatie tussen sales en energiepartners en bevorder ik de lange termijn groei van het bedrijf. Ik vind het inspirerend om mijn collega's te zien groeien en floreren binnen het bedrijf.

Kenzo Desplenter

Mijn rol als energiemakelaar omvat dagelijkse interactie met klanten, waarbij ik hen betrouwbaar advies bied. Vertrouwen, stiptheid, opvolging en flexibiliteit zijn de pijlers van mijn dienstverlening. In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om quality time door te brengen met mijn gezin en familie.