Bel ons direct op 0800 61 119.

aanpak en opvolging

aanpak

Energie-Makelaars gaat veel verder dan louter energie en gas tarieven vergelijken. Onze manier van werken garandeert een holistische approach naar uw energienoden in uw bedrijf.

Wij beogen steevast een duurzame relatie met onze partners, alsook met onze klanten. Bij ons geen overdreven groot scala aan leveranciers. Maar wel gedegen spelers die voor iedere type bedrijf hun meerwaarde bieden.

In samenspraak met de klant analyseren we de firma alsook de wensen in casu. Vervolgens werken wij een voorstel uit. Dit gaat van een energiecontract, zonnepanelen, laadpalen tot tankkaarten.

Zodoende kan de klant zich focussen op zijn core -business en vertrouwen dat zijn belangen op energievlak correct en kosteloos behartigd worden.

Een markt met tientallen spelers vereist een grondige analyse en vergelijking!

OPVOLGING

“Het stopt niet bij een goede prijs”

Een goed energiecontract bestaat uit veel meer dan de prijs alleen , het bestaat uit volgende punten.

  • Juiste aankoopstrategie en goede timing
  • Markttendensen volgen en inspelen op de markt
  • Correcte formule op maat van uw firma
  • Opvolging in de looptijd van uw contract

wij gaan verder ...

Zorgeloos Zakendoen is een formule waarbij jouw energie-grieven het héle jaar door gescreend worden door onze Energie-Makelaars. Periodiek worden facturen opgevraagd en worden deze gecontroleerd op eventuele fouten en opportuniteiten om jouw energie-facturen voordeliger te maken. 

Heb je tussenin een vraag of een probleem, dan neemt onze administratieve en technische achterban alles in handen om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen. Dat betekent focussen op jouw eigen business, oftewel Zorgeloos Zakendoen! 

Ontdek het aanbod en onze formules voor Zorgeloos Zakendoen hier