Bel ons direct op 0800 61 119.

Onbijt Event 26 oktober 2023

SCHRIJF JOU HIER IN VOOR HET ONTBIJT EVENT

Vul onderstaand formulier in om jou te registreren voor het Ontbijt Event van De Makelaars:

DATUM:

  • Donderdag 26 oktober 2023

LOCATIE:

  • Hoofdkantoor De Makelaars, Engelse Wandeling 2, ingang F8 te Kortrijk.

AGENDA:

  • 8u tot 8u30 ontvangst
  • 8u30-9u30 breakout-sessies
  • 9u30-10u30 laatste koffie!

PROGRAMMA BREAKOUT-SESSIES:

SESSIE 1: SURFEN MET SATELLIETEN

Breakout-sessie door Michael Soetens van Telecom-Makelaars over supersnel internet via satelliet-communicatie.

Starlink, IRIS2 en Guowang zijn respectievelijk de Amerikaanse, Europese en Aziatische internet-oplossingen waarbij onze hemel volgeschoten wordt met kleine en grote satellieten om hier op aarde een nieuw breedband-internet te kunnen aanbieden. Hoe snel en hoe goed werkt dit? Telecom-Makelaars testte het alvast voor jou uit en deelt deze resultaten graag tijdens deze sessie.

SESSIE 2: VASTE OF VARIABELE PRIJS

Breakout-sessie door Veerle Coudeville van Energie-Makelaars over het verschil tussen een vaste of variabele prijs voor jouw (toekomstige) energiecontract. 

Na woelige tijden op de energiemarkt normaliseren de elektriciteits- en gasprijzen stilaan op de beurs. Eindelijk durven de eerste energieleveranciers terug een vaste prijs aanbieden. Maar zijn deze vaste prijzen wel interessant? Ontdek in deze sessie hoe een variabele prijs nu eigenlijk écht berekend wordt en oordeel zelf of je binnenkort beter kiest voor een vaste of een variabele prijs! 

SESSIE 3: DE STAATSBON GEMIST

Breakout-sessie door Dimitri Vandenbogaerde van Verzekerings-Makelaars over de meest interessante beleggingen voor wie de staatsbon zou gemist hebben. 

De uitgifte van de staatsbon met een netto-rendement van 2,81% bleek een gigantisch succes te zijn voor de Vlaamse thuisbelegger. Maar wat als je deze boot gemist hebt? Wat zijn de alternatieven? En welke fiscaal-gunstige beleggingen kan je dit jaar nog met jouw bedrijf op intekenen om een mooi rendement te halen? Ontdek het alvast op 26 oktober 2023 …